Ons Maatje (Cromvoirt)

Ons Maatje

Ons Maatje is het kleine zusje van onze winkel in Helvoirt. Net als de producten daar, zijn ook de producten voor Ons Maatje zorgvuldig uitgezocht. Je vindt er o.a. vlees, eieren, kaas, fruit, groenten, zuivel en sappen. En het mooie is, de winkel is maar liefst zeven dagen per week geopend. Van 7u in de ochtend tot 22u in de avond.

Ons Maatje is een onbemande automatenwinkel waar je als klant zelfstandig winkelt, kiest én betaalt via een pinautomaat. Dat doet volgens overigens niks af aan de gezelligheid. We maken van deze plek een kindvriendelijke en sfeervolle winkel waar het fijn is om te komen. Zelf zijn we er natuurlijk wel regelmatig om de winkel bij te vullen, zaken te controleren en schoon te maken. Én om bestellingen klaar te zetten.

Het is ook mogelijk om je boodschappen te bestellen via onze webshop. Als je dat voor 12u doet staat je boodschappentas vanaf 18u dezelfde dag voor je klaar.

Subsidie voor de opstart De opstart van Ons Maatje wordt via het Bewust Boeren Traject mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Noord-Brabant en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Adres: St.-Lambertusstraat 73a 5266 AD Cromvoirt

Bestel en haal op

Laat een bestelling klaar zetten bij Ons Maatje! Dit doe je gemakkelijk via onze webshop. Voor 12u besteld is dezelfde dag afhalen v.a. 18u.

bestellen