geef een boergondisch cadeau

Een moederdag pakketje bestellen? Maak je keuze en vul hieronder de bestellijst in. Je kunt je pakketje ophalen en betalen in de winkel.

1. High tea pakket

Prijs € 25,-

 

Is het tijd om even bij te kletsen met je moeder? Geef dan dit high tea pakket. Zet de waterkoker aan en geniet urenlang van heerlijke thee met wat lekker erbij!

 

Heb je specifieke wensen, laat het weten in het veld opmerkingen.

2. Borreltijd

Prijs € 32,50,-

 

Zin in een gevulde borrelplank in het zonnetje? Geef een lekker borrelpakket cadeau vol met heerlijke streekproducten. Dit pakket bestaat uit verse en houdbare producten.

3. Cake pakketje

Prijs € 20,-

Staat jouw moeder het liefst ieder weekend iets lekkers te bakken? Geef haar dan een lekker cake pakket. Met dit pakketje maak de lekkerste cake zonder al te veel moeite. Leuk om te maken, maar nog leuker om samen op te eten!

4. Thee tijd

Vanaf € 17,50,-

 

Ga je regelmatig een kop thee drinken bij je moeder? Geef haar dan een thee pakketje. Met dit lekkere pakketje kan je samen uren kletsen onder het genot van een lekker kopje thee.

5. Gevulde boodschappentas

Prijs € 45,-

 

Wil je een origineel cadeau geven? Ga dan voor een gevulde boodschappentas met lekkere producten om van te snoepen! Met deze tas wordt boodschappen doen een feestje!

 

Heb je vragen of weet je niet precies wat je de ander wil geven? Bel ons gerust!

mijn bestelling