Groente en fruit

Muchamp

Een champignonkwekerij uit Boekel met oog voor hoogwaardige champignons uit duurzame teelt. Wekelijks wordt er 27 ton champignons geplukt. Eigenaren John en Mariettë leveren ze iedere dag de beste champignons aan hun klanten. Dat doen ze met de grootste zorg voor onze producten, het milieu én hun personeel. Door een natuurvijver, zonnepanelen, een grondbuizenventilatiesysteem en een warmtewisselaar wordt er veel energie bespaard.

De kwekerij is GlobalGap gecertificeerd. Dit bekent dat de producten voldoen aan voedselveiligheid, hygiëne en milieu. Daarnaast is het bedrijf  Fair Produce gecertificeerd, dit houdt in dat medewerkers eerlijk worden behandeld en beloond.

John en Mariettë Donkers https://www.muchamp.nl/

Mutshoek 2a 5427EV Boekel

Aspergeboerderij van Iersel

De aspergeboerderij van Piet, Mieke en dochter Fenna is gelegen aan de Schoorstraat te Udenhout, aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ze hebben ondertussen een volwaardig middelgroot aspergebedrijf met 10 ha asperges. Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken, zoals zwart –wit folie, aspergemachines om het steken minder zwaar te laten zijn. Sinds 2016 een vol automatische sorteerder en een geheel nieuw schil apparaat om nog beter en sneller te schillen. Piet, Mieke en Fenna hebben kwaliteit en duurzaam produceren hoog in het vaandel staan. Piet zit in het expert team schoon water en is betrokken bij asperges telen met bijen. Daarnaast zijn ze lid van de Duinboeren, en lid van het Brabants aspergegenootschap.

Piet, Mieke en Fenna van Iersel https://www.aspergeboerderijvaniersel.nl/

Schoorstraat 63 5071 RC Udenhout

Novi Farm

Aardappelen en uien geteeld door onze Duco. Met zijn bedrijf is hij aangesloten bij Novifarm.

Novifarm is een integraal samenwerkingsverband van akkerbouwbedrijven en is gevestigd in Numansdorp. Het is in 2007 ontstaan door een fusie van twee akkerbouwbedrijven. Inmiddels exploiteert Novifarm de grond van zes bedrijven met een totaal areaal van circa 800 hectare. In 2017 is Novifarm uitgeroepen tot agrarische ondernemer van het jaar!

https://www.novifarm.nl/

Middelsluissedijk Westzijde 22 3281 LJ Numansdorp

geef een boergondisch cadeau

Iemand verwennen met een vers, ambachtelijk en puur cadeau? Bestel een cadeaupakketje super gemakkelijk via dit formulier. Betaling en ophalen kan in onze winkel.

bestellen