Smaakmakers

De Laarhoeve

Al meer dan twintig jaar biedt de laarhoeve een veilige plek aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Begonnen als zorgboerderij zijn we uitgegroeid tot een ontwikkelboerderij, een plek waar iedereen zinvol werk vindt. Iedereen doet mee en ontwikkelt bij ons zijn of haar talenten. Wij zeggen: “normaal als het kan, maar bijzonder als het moet”.

Op de laarhoeve maken we in onze professionele productiekeuken de lekkerste streekproducten. Wij werken met korte ketens aan het terugdringen van reststromen. Samen met onze boeren verwerken wij groente en fruit tot een ambachtelijk streekproduct zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

https://delaarhoeve.nl/

Laarstraat 16 5087 BG Diessen

Potvol

Willa maakt jam van alles wat ze in handen krijgt. Haar eigen tuin staat vol met vruchten en kruiden, maar ook krijgt ze regelmatig producten aangeboden van anderen. De jam bestaat puur uit vruchten en kruiden. Met haar achtergrond in de keuken bedenkt ze keer op keer heerlijke combinaties die je niet snel terugvindt in de supermarkt. Wat denk je bijvoorbeeld van pruimen Schrobbler jam of aardbeien basilicum?

Naast de jammen maakt Willa ook likeurpotten met verschillende smaken. Leuk als cadeau’tje of om zelf van te genieten!

Willa van Iersel https://www.facebook.com/willa.potvol/

Helvoirt

Verspilde moeite

Wat doe je met groente die niet meer mooi genoeg zijn voor de reguliere verkoop? Juist, soep maken!

Verspilde moeite verwerkt groenten en andere producten tot soep die anders weggegooid zouden worden, omdat ze niet meer verkoopbaar zijn. Deze soepen worden gemaakt door de cliënten van stichting PRISMA op De Rode Loper Kaatsheuvel en word

https://www.facebook.com/verspildemoeite

geef een boergondisch cadeau

Iemand verwennen met een vers, ambachtelijk en puur cadeau? Bestel een cadeaupakketje super gemakkelijk via dit formulier. Betaling en ophalen kan in onze winkel.

bestellen