over ons

Ons Jos

Misschien wel beter bekend als Boer Jos. Een goedlachse, vrolijke man met veel bewondering voor zijn bedrijf en zijn gezin. Vol passie betreedt hij tweemaal daags de melkstal om vervolgens ‘zijn dames’ in ontvangst te nemen. Ons Jos geeft altijd enthousiast antwoord op jouw vragen, dus stel ze gerust!

Ons Caroline

Ons mam, onze verpleegkundige en onze spil in het gezin! Overal waar ze nodig is springt ze bij en helpt ze een handje mee. Of dit nou in de zorg is, tussen de koeien, in de kraamstal of in de winkel. Ze doet het allemaal.

Ons Carlijn

Deze verloskundige rijdt iedere dinsdag samen met haar dochter Roos en haar zoontje Guus naar Helvoirt om mee te helpen in de winkel. De auto vol geladen met aardappelen en uien uit de Hoekse Waard, geteeld door haar man Duco. In de winkel vertelt ze je graag meer over de aardappelen en uien of helpt ze met jouw andere boodschappen.

Ons Marleen

Deze dierenarts was van kinds af aan al bezig met het verzorgen van dieren. Ze ving regelmatig manke duiven en muizen en vroeg altijd een huisdier voor haar verjaardag. Inmiddels houdt ze alle dieren op de boerderij in de gaten en voorziet ze mijn vader van haar deskundige adviezen. Je zult haar vast eens in de stallen óf in de winkel rond zien lopen.

En ik, ons laura

De jongste van het gezin. Al vroeg wist ik het zeker: ik wil ondernemen. Na mijn opleiding marketing en communicatie ben ik plannen gaan maken om een boerderijwinkel te starten, 2 jaar later was het zo ver. Ik houd me bezig met alles rondom de winkel en zorg dat de winkel draaiende blijft. Daarnaast hoop ik je iets bij te kunnen brengen van het boerenleven, maar je vooral BOERgondisch te laten genieten!

Ons Duco

Deze akkerbouwer raakt steeds meer gewend aan ‘ons’ Brabanders. In de Hoekse Waard teelt hij in samenwerking met NoviFarm de lekkerste aardappelen, uien, suikerbieten en tarwe. Naast akkerbouwer is hij vooral ontzettend trotse papa.

Ons Giel

Misschien wel de meest sociale jongen uit Boekel. Het is dan ook niet voor niets dat hij adjudant is van carnavalsvereniging de Vliegenmeppers. Doordeweeks is hij muziekdocent, maar in het weekend zal ook hij regelmatig te vinden zijn in de winkel of… bij de ijsjes…!

geef een boergondisch cadeau

Iemand verwennen met een vers, ambachtelijk en puur cadeau? Bestel een cadeaupakketje super gemakkelijk via dit formulier. Betaling en ophalen kan in onze winkel.

bestellen