
VLEES
Je vindt een mooi assortiment vlees van dieren die allemaal buiten hebben gelopen en de ruimte hebben gekregen om natuurlijk op te groeien. Deze manier van boeren zorgt niet alleen voor meer dierenwelzijn, maar geeft het vlees ook een pure, volle smaak. Of je nu kiest voor rund, kip of ander vlees: je proeft de kwaliteit rechtstreeks van het land.
Maak kennis met een aantal van onze leveranciers.
ONS AANBOD

DE ZANDKANT -
DUINVLEES
De Blonde d’Aquitaine van Jan en Anja lopen het grootste deel van het jaar in het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen.

DE RUIJSBOSSCHE HOEVE
Het vlees van de Piemontese runderen van Jan en Conny uit Haaren staat bekend om zijn cholesterol- arme karakter.

BOERDERIJ VAN ROOIJ - WEIVLEES
Stijn & Rowena houden Black Angus runderen in Cromvoirt en zetten deze af in de korte keten door het vlees aan ambachtelijke slagers te verkopen.

GILDE HOEN
De Gildehoen is een duurzaam stukje kip uit Loon op Zand dat wordt gekweekt zonder gebruik van antibiotica en met respect voor dierenwelzijn.

D'N BUFF
In Boxtel grazen de waterbuffels van Frens en Wendy buiten. Het vlees is mals, smaakvol en van nature mager, met een lager vet- en cholesterolgehalte dan traditioneel rundvlees.

DREUG
Bij Dreug zijn ze vastberaden om de normen in de vleesindustrie te veranderen, terug naar de basis met respect voor boer, varken en land.

HOEVE DE MERTEL
De meest trouwe bewoners van Hoeve de Mertel, zijn ongetwijfeld de Swifters. De schapen van Hannelore en Mieke uit Biezemortel.
ONS AANBOD
Hier presenteren we een aantal van onze leveranciers. Deze pagina wordt altijd bijgewerkt. Als je toch niet kunt vinden wat je zoekt of je hebt nog een goede toevoeging, neem dan contact met ons op. We horen je graag.
