
KAAS & ZUIVEL
In onze boerderijwinkel vind je een smaakvol assortiment kazen en zuivel van lokale boeren. Wat al deze producten gemeen hebben: ze zijn gemaakt van melk van koeien die heerlijk buiten grazen.
Maak kennis met een aantal van onze leveranciers.

DUINGOED KAAS
Wat als een boer na 10 jaar zijn koeien weer in de wei laat, overtuigd van lokale en duurzame productie? Dit is het verhaal van de Duinboeren en hun Duinzuivel Coöperatie, die melk verwerken tot échte Brabants Duingoed-kaas.

GEITENBOERDERIJ
VAN ROOIJ
Gijs melkt zijn geiten met zorg waarna de verse melk wordt verwerkt tot heerlijke geitenkaas.

DE LEYEDEALER
In het Goirlese Leyedal wordt sinds 1996 Goudse boerenkaas gemaakt van dagverse melk van 60 koeien.
De kazen rijpen natuurlijk en krijgen zo hun pure, unieke smaak

KAASBOERDERIJ MATHIJSSEN
Joris en Mascha uit Udenhout maken al generaties lang boerenboter van melk van eigen koeien. Met respect voor dier en natuur ontstaat zo een puur streekproduct met volle smaak.

DE DOBBELHOEVE -
MIJN MELK
Guus boert biologisch en met oog voor natuur en omgeving: koeien in de wei, reeën en hazen in het land, orchideeën langs de sloten en wandelaars en schoolkinderen op het erf.

D'N BUFF
In Boxtel grazen de waterbuffels van Frens en Wendy buiten. Van hun romige melk ontstaan zoals kaas, mozzarella, feta, burratta en yoghurt. Vaak beter te verdragen dan koemelk.

BEEMSTER
In de Beemster polder grazen koeien op rijke kleigronden en geven melk met een unieke smaak. Daarvan wordt Beemster kaas gemaakt: traditioneel bereid, natuurlijk gerijpt en duurzaam geproduceerd.

DE AMBACHTSHOEVE
In Raamsdonksveer wordt weidemelk van eigen koeien verwerkt tot ambachtelijke zuivel. Van karnemelk tot yoghurt en vla: allemaal voorzien van het keurmerk ‘Echte Boerderijzuivel'.

QUARK ZUIVEL
De hele keten van koe tot toetje is in eigen hand. De zuivel wordt gemaakt van eigen weidemelk, kleinschalig bereid met zo min mogelijk bewerking en natuurlijke ingrediënten zoals puur fruit.

VUGHTSE IJSBOERDERIJ
In Vught wordt ijs en yoghurt van verse melk gemaakt van eigen koeien. Vers fruit en natuurlijke ingrediënten zijn het geheim van deze heerlijke traktatie.

PUUR GEITENZUIVEL
Op de biologische boerderij van Theo en Chantal grazen 450 geiten. Hun melk wordt verwerkt tot heerlijke zuivel en kaas. Puur, lokaal en met respect voor natuur en dier.
ONS AANBOD
Hier presenteren we een aantal van onze leveranciers. Deze pagina wordt altijd bijgewerkt. Als je toch niet kunt vinden wat je zoekt of je hebt nog een goede toevoeging, neem dan contact met ons op. We horen je graag.
