Onze winkel

Boergondisch genieten doe je bij Boerderijwinkel Ons Jos!

Boerderijwinkel Ons Jos is dé verzamelplaats van verse groente, fruit, eieren, kaas, vlees, zuivel en andere boeren streekproducten. De producten zijn zorgvuldig uitgezocht en hebben de allerbeste smaak, kwaliteit én een goed verhaal! Ons doel is om jou mee te laten genieten van al het moois en lekkers wat de boeren te bieden hebben.

Streekproducten
In onze winkel vind je vooral streek- en Nederlandse producten. Kwaliteit en het verhaal achter een product vinden wij erg belangrijk. Wij willen weten waar een product vandaan komt, hoe het gemaakt of geteeld is en welke mensen achter het product staan. Wekelijks hebben wij contact met onze leveranciers waardoor we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is het ook nog eens een stuk duurzamer om lokaal te eten. Wil je weten waar jouw eten precies vandaan komt? Kijk dan ons het kopje ‘onze boeren’ of vraag het in de winkel!
Zo min mogelijk plastic
Op de boerderij zijn wij dagelijks bezig met hoe we de natuur zo optimaal kunnen inzetten voor maximale kwaliteit voor de boerderij en natuur. Om deze reden gebruiken wij zo min mogelijk plastic in de winkel.

Assortiment
Groente en fruit
Zuivel en kaas
Vlees
Smaakmakers
Cadeaus