Hartige raapsteeltjestaart

Seizoensrecepten:

Hartige raapsteeltjestaart

Wat heb je nodig?
Kant en klare pizzadeeg 1 bos raapsteeltjes (of een bakje rucola) 100g harde geitenkaas, geraspt 1 ui 4 eieren, gesplitst 200ml slagroom 20g pijnboompitten snufje zout en peper

 

Hoe bereid je de taart?              

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed de bakplaat met de pizzabodem en vouw de uiteindes iets terug zodat er een dikkere rand ontstaat. Was de raapsteeltjes en dep ze droog (indien nodig). Hak de raapsteeltjes grof en verdeel over het deeg. Bestrooi met de geitenkaas. Klop de eiwitten met de room, zout en peper goed los. Giet dit roommengsel over de raapstelen en schud met de bakplaat om de vulling goed te verdelen. Bestrooi met de pijnboompitten en leg de 4 eierdooiers voorzichtig op de vulling. Bak de taart in het midden van de over op circa 30 minuten gaar.

Eet smakelijk!

 

Smakelijk eten!

Heb je dit recept gemaakt!

Deel het op instagram en tag @boerderijwinkelonsjos of #boerderijwinkelonsjos. Vinden we leuk!